Fikk du ikke vært med på vårt eget Grasrottrenerkurs i vinter?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Apr 2020

JIF håper at du kan melde deg på til dette Grasrottrenerkurset hvis du ikke har fått tatt det tidligere. Det er åpent for både deg som trener/lagleder eller bare forelder men som kan tenke seg å være med barna. Vi håper også at DERE SOM A SPILLERE OG JR. SPILLERE kan tenke seg å delta. Nyttig også for deg som spiller. Det er gratis og kan tas hjemmefra. Praksis tas når det åpnes for det igjen. Midt i blinken i disse tider. Gå inn på vedlegget og meld deg på. Kurset starter 16. april.

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/2020/meld-deg-pa-gratis-grasrottrenerkurs-pa-e-laring/?fbclid=IwAR0_OXnNQvfqZ5a8OifBRLSpbbPmPnP1ckyWxCEQzP6h_bs19NsTcDNA13E0 Kommentar

JIF historie - opprykk igjen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mar 2020

Fotballsesongen etter opprykk til 4. div i 19723 ble et innholdsrikt år for fotballen i JIF. Målsettingen var å beholde plassen. Men etter halvspilt serie ledet JIF avdelingen. Hver kamp i høstsesongen ble avgjørende. JIF vant tilslutt 4. div. og kjempet om opprykk gjennom kvalifisering. Det var mot Hamar IL, Kongsvinger, Sel.

Det ble spennende kamper som til slutt endte med nytt opprykk. Det andre på 1 år. Hjemmekampen mot Sel endte 4-2 til Jevnaker foran nærmere 3000 tilskuere.0 Kommentar

LITT JIF HISTORIE FORTSETTER. OPPRYKK TIL 4.DIV. (nivå 4) 1973

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mar 2020


Spillere foran sesongen i 4 .div. (nivå 4) i 1973. (etter opprykk fra 5. div. i 1972.) Målsettingen var å holde plassen selv om vi hadde fått flere solide tilvekster.

Foran fra venstre:

Runar Larsen, Odd Arild Andersen, Erik Pehrsson, Hans Arild "smutten" Hansen, Aage Thoresen, Bjarne Minde, Per Martin Bakken.

Bakre rekke fra venstre: Roy Hansen, Arne Vidar, Frede Hammerstad, Terje Larsen, Vidar Gruer, Bjørn Borgersen, Kjell Larsen, Sven Ragnar Fegri, Roger Sundling, Tor Haug, Arild Sandli.


0 Kommentar

Det var en gang for 48 år siden..

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Mar 2020

JIF fotball startet på tidlig 70 tallet klatringen oppover i seriesystemet. Her er A-stallen fra 1972 som vant 5. div. uten tap.

Foran fra venstre:

Jens Arne Hansen, Vidar Haug, Jan Hammerstad, Hans Arild "smutten" Hansen, Odd Arild Andersen, Terje Larsen og Per M. Bakken.

Midtre rekke: Erik Pehrsson, Terje Skaugrud, Tor Haug og Joar Grongstad.

Bakre rekke: Trener Ola Haukedalen, Frede Hammerstad, Boye Brørby, Roger Sundling, Morten Gundersen, Vidar Gruer og Tor "Paply" Hellum


0 Kommentar

UTFORDRENDE TIDER FOR FOTBALLEN- OGSÅ.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Mar 2020

Fotballen er ikke noe unntak. Hele samfunnet er sterkt preget av Pandemien som råder. All organisert aktivitet i klubben er stoppet. Baneanlegget og klubbhus er stengt.  Inntektene til klubben blir betydelig mindre. Avhengig av hvor lenge dette vil pågå antar vi at inntektene dette året vil bli redusert med 20-30% ift budsjett. Da snakker vi om "noen" hundre tusen kroner. Som en følge av dette har JIF Fotball gått til det skritt å permittere både administrasjon. trenere og spillere. Dette er en nødvendighet for ikke å få for stort underskudd og skape store problemer for klubben på lang sikt. Vi jobber også med flere andre kostnadsreduserende tiltak. Foreløpig gjelder dette ut april mnd. Om dette blir forlenget, vil vi komme tilbake til i slutten av april. Klubben har idag god likviditet til å komme "gjennom" en kortere periode. Vi vet det er veldig mange i og rundt fotballen i Jevnaker som har stort hjerte for klubben. Det kommer vi til å nyte godt av i disse tider. Takk til alle dere som bidrar til klubbens beste. Nettopp dere, trenere, spillere, ledere og alle rundt lagene, gjør at vi har tro på en tid også etter Pandemien. Hvor fotballen og all aktiviteten på stadion med et yrende liv og livsglede fra barn og unge igjen står i fokus. Vi har begynt å glede oss allerede.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline