PÅMELDING 7er OG 5er lag + info nytt IT verktøy.

Postet av Tor Øistein Haug den 6. Feb 2020

Serietilbud i barnefotball 7er lag:

G11/J11 Gutt/Jenter 11 år 2009 2 x 30 

G10/J10 Gutt/Jenter 10 år 2010 2 x 30 

Serie Serietilbud i barnefotball 5er lag:

G09/J09 Gutt/Jenter 9 år 2011 2 x 25 

G08/J08 Gutt/Jenter 8 år 2012 2 x 25  

FRIST FOR PÅMELDING TIL MEG: 15.2.

NY HJEMMESIDE OG MEDLEMSREGISTER

Som noen kanskje har fått med seg har vi i disse dager gått over til ny hjemmeside leverandør. p.g.a. årsaker jeg ikke skal komme inn på her så har vi besluttet å gå vekk fra Spoortz til nye Idrettenonline (Bloc). Dette har medført en stor jobb for Frode på hjemmeside oppsett og Tom Erik på medlemsregister. Allerede er mye på plass, men ikke alt da det er mye å sette seg inn i og teste ut. Dette er et klubbverktøy som vi håper skal gi dere som trenere/lagledere /dugnadsansvarlige en bedre hverdag samt et verktøy til å få fram deres lagsaktivitet bedre  på. Dette vil forenkle lagets kommunikasjon innad. Kanskje frigjøre seg litt fra facebook som ikke alltid forebygger personbeskyttelse eller støttes av besteforeldre.

Alle lag har nå en EGEN SIDE (se jif.no - Våre lag), som dere har administrativt tilgang til. Her kan dere legge inn foto, registrere nye spillere og foresatte (viktig), sende kampreferater også direkte fra app.  Kommunisere internt i  laget med trenere/Oppmenn/spillere samt oversikt på treninger og kamper. Anbefaler at alle lag finner en som har "ansvar" for å bruke siden aktivt og som så må ha rettigheter på profileie. Det er en egen app som vi anbefaler alle å laste ned som heter idrettensonline.

Frode Marthinsen er vår web/FIKS og KG bane ansvarlige så ta kontakt med han om man har noen spørsmål, treffes på fotballjevnaker@gmail.com


Hvordan bruke sideverktøy?

Se Jif.no - Sportslig opplegg - Rutiner klubb

Her finner du "Demo sideredigering Lag" som vil sette dere i gang med egen lagside (litt udatert), men også vårt nye bookingsystem for fellesrom klubbhus som nå skal brukes.

Ikke bruk SMS innstillinger. Velg meldinger og epost og endringer i egen kalender vil kunne påvirke klubbens felleskalendere forsiden JIF.NO høyre banner. Disse viser all aktivitet og reservasjoner i klubben.

Ta dere gjerne tid til litt klikk på JIF.NO å gjør dere kjente - lykke til0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline